Renoveringstid

Hyllkonsoler gör livet enklare

När du ska sätta upp en hylla på väggen finns det lite att tänka på. Hyllplan och hyllkonsoler finns i många olika utföranden. Här kommer några tips på vägen både när det gäller hyllplan och hyllkonsoler.

 Hyllkonsoler behövs för att en hylla ska vara en hylla. Det finns hyllkonsoler i många olika material så som trä, stål eller aluminium. Hyllkonsoler tillverkas även i många olika färger och stilar. Det finns hyllkonsoler i många olika storlekar. Oavsett om du behöver en liten nätt konsol eller en stor som håller för mycket tyngd så finns det att hitta. Med hyllkonsoler kan du bygga en hylla som ser ut exakt som du vill ha den. Varför inte sätta flera konsoler på rad och förlänga ditt hyllplan så att det blir en längre hyllkombination.

Bästa förvaringen

En öppen hylla gör att en rum upplevs som större och det skapar ju dessutom massor av smart förvaring. På hyllor förvarar man en mängd saker. Såklart används hyllkonsoler för att göra en klassisk bokhylla men på en hylla förvaras även saker som kläder eller leksaker. Hyllkonsoler kan kombineras med olika typer av hylllpan. Hyllplan finns i många olika modeller. Limträskivor, furuskivor eller andra typer av hyllplan. Förutom att vara praktiskt och skapa massor av förvaring så är en hylla med hyllkonsoler även en plats att ställa saker som du vill visa upp. Skapa ett stilleben med fina saker som betyder mycket för dig. Förvara sådant som du vill gömma i lådor eller boxar på hyllan. Med hyllkonsoler kan du skapa en hylla som passar dina behov. Ett vackert stilleben skapas med saker med olika former. Blanda rakt med runt och ställ även tavlor som du gillar på display. När du väljer en hyllkonsol måste du tänka på hur djupt hyllplanet är och vilken deisgn och färg du vill ha på hyllkonsolen. Hur djupt ditt hyllplan bör vara beror på vad du ska använda hyllan till. Ett djupt hyllplan lämnar mer plats till förvaring. För att du ska kunna använda hyllplanet till förvaring bör det vara minst 25 centimeter djupt. Om djupet är mindre än så ska bör hyllan användas främst för att ställa vackra saker på display. Hitta dina hyllkonsoler här.