Renoveringstid

Anlita städfirma i Göteborg? Här är tre tips på vägen

För den som vill anlita en städfirma i Göteborg finns mycket att välja bland, nästan oavsett vilken typ av tjänst som efterfrågas. Det finns många aktiva firmor men det kan vara väl värt att tänka till innan någon av dessa anlitas. Nedan följer tre bra tips att ha med på vägen – för att hitta den firma som passar bäst för dom egna behoven.

Anlita städfirma i Göteborg? Jämför!

Kontakta inte bara en enda städfirma i Göteborg! Det finns som sagt en hel del att välja bland och här kan det vara klokt att jämföra lite – i stället för att bara anlita första bästa. Det stora utbudet av aktiva firmor, som sverigeco.se, gör att det kan finnas flera saker som skiljer dom åt, till exempel vilka tjänster som erbjuds och så vidare.

För att hitta ”rätt” städfirma är det smart att välja ut några som verkar intressanta, för att sedan kolla närmare på dessa.

Be om flera offerter

För att hitta rätt städfirma i Göteborg, som passar för dom egna behoven och önskemålen, är det alltså bra att jämföra bland annat vilka tjänster som finns att tillgå. En annan viktig sak att kolla närmare på är priserna och för att få en så rättvis bild som möjligt, och för att slippa överraskningar när fakturan kommer, är det bra att be om offerter. Se till att ta offerter från flera olika och tänk på att priset avgörs bland annat av följande:

  • Vilken tjänst som efterfrågas, så som hemstädning, storstädning eller flyttstädning
  • Hur stor den aktuella bostaden är, i kvadratmeter
  • Var i staden bostaden ligger

Ta reda på viktig information om företagen

Sist men inte minst kan det vara bra att granska företagen lite närmare. Har en städfirma i Göteborg hittats, som känns rätt på alla plan, är det ändå viktigt att kolla så att firman är registrerad för F-skatt och har schyssta arbetsvillkor för dom anställda. Det sistnämnda kan göras genom att kontrollera att firman är ansluten till ett kollektivavtal.

Städbranschen är stor och det är dessvärre inte alla som är seriösa så därför är denna punkt lika viktig som dom två första. För ytterligare information om ett företag går det att be om referenser eller kolla upp omdömen på nätet för att se om tidigare kunder varit nöjda eller missnöjda.