Renoveringstid

Är Beam centraldammsugare effektiv?

Trött på att släpa omkring på din gamla bullriga dammsugare? Fastnar dammsugaren på trösklar eller känns det som att sladden aldrig räcker till? Varför inte investera i en Beam centraldammsugare istället? Centraldammsugare är en fastmonterad dammsugare som via rör leds in till en behållare. Fördelen med den här sortens dammsugare är att du slipper dra runt på en stor dammsugarkropp och har istället en lång slang som räcker otroligt långt. Det finns även olika längder på denna så att du kan hitta en som passar hemmet bäst. Centraldammsugaren behöver sällan tömmas eftersom själva tanken där dammet samlas är stor. Tanken är att dammsugningen ska bli ett mindre projekt och kunna ske oftare, enklare.

Många fördelar med Beam centraldammsugare

Det finns mängder av fördelar med en Beam centraldammsugare. Bland annat slipper du ha en otymplig och tung dammsugare som fastnar överallt. Dessutom slipper du allt oväsen som en vanlig dammsugare medför. Eftersom själva dammsugaren ofta installeras i källaren eller på en mer avlägsen plats i hemmet störs man inte på samma sätt av oväsendet. Just Beam centraldammsugare är dessutom utvecklad med ett självrengörande filter samt har en otroligt lång livslängd.
Dammsugaren uppskattas särskilt av dem som dammsuger ofta. Exempelvis djurägare drar stor fördel av att kunna rengöra golvet utan buller och utan att dra runt en apparat genom hela hemmet. En annan fördel är att centraldammsugaren blir som en del av hemmet och inte en extra pryl som tar plats i förrådet.

Tillbehör för nya dammsugare

Du kan köpa till en rad olika tillbehör som olika munstycken till din Beam centraldammsugare. Förutom det vanliga golvmunstycket finns det även borstar, vinklade munstycken för lister och mycket mer som gör det betydligt enklare och smidigare att rengöra hemma. Du kan till och med hitta smarta munstycken som dammsvabbar, bilvårdsutrustning samt särskilda munstycken för husdjur, perfekt för dig som har massor av katt- eller hundhår hemma. Beam centraldammsugare är utformade av Electrolux, ett ledande företag inom vitvaror för privatbruk. Det går att installera Beam centraldammsugare i stort sett alla hem, detta får du givetvis hjälp med. Kontakta Electrolux eller Beam redan idag för att få en bekvämare rengöringslösning till ditt hem.