Renoveringstid

Nybonade golv

Skicket på ett golv i en bostad påverkar hur ett rum upplevs, inte bara för den eller de som bor i bostaden, utan även vid till exempel en försäljning. Ett golv får utstå många olika typer av påfrestningar såsom till exempel olika sulor och klackar från skor, djur som kan ge avtryck, saker som tappas i golvet och ger repor men också grus och annat smuts. Så det är inte speciellt konstigt att ett trägolv snabbt kan bli slitet, och är då i behov av lite omvårdnad. För att få bort ojämnheter, ytskador och repor och få golvet fräscht och välkomnande igen, kan du med fördel använda dig av proffs som sysslar med golvslipning i Malmö.

Företag inom golvslipning i Malmö

Att byta ut golv för att det har blivit slitet eller missfärgat av olika anledningar, är både tråkigt, dyrt och faktiskt onödigt. I de absolut flesta fall räcker det med slipning och en ytbehandling för att få golvet bli som nytt igen. Tar du dessutom hand om ditt golv efter golvslipningen och behandlingen, kommer ditt vackra trägolv få ett långt liv. De flesta företag som sysslar med golvslipning i Malmö, kan du anlita att slipa dina trägolv, oavsett vilken typ av trägolv du har. De olika golven kräver också olika behandlingar.

Att fräscha upp ett parkettgolv kommer ge det en ny lyster. Du kommer också få en bra efterbehandling av ditt trägolv som till exempel lack, hårdvaxolja, lutning eller såpa, och har även möjlighet att ge det ett helt nytt utseende om du så önskar. Dessutom får du tips och råd om hur du ska ta hand om ditt golv efter golvslipningen.

Du kan givetvis själv utföra golvslipning i Malmö, men arbetet kräver dels kunskap om bland annat hur själva slipningen går till men också så att efterbehandlingen blir bra, och dels vissa speciella maskiner och verktyg. Golvslipningen och efterföljande behandling tar även tid, som du kanske kan lägga på andra mer viktiga saker. Dessutom kan du använda dig av ROT-avdraget om du anlitar ett företag, vilket innebär att tjänsten du beställer blir billigare.